Gymmet Örebro Kraftsportklubb

Här kan du läsa om gymmet Örebro Kraftsportklubb, starkast i stan sedan 1975!

Gymmet för alla

Oavsett föredragen träningsmetod så kan ÖKK tillgodose dina behov. Vi har en välservad maskin- och konditionspark, och stans bästa utbud på fria vikter. I ett avskilt rum finns även ett poseringsrum. Total gymyta är 1600kvm.

Stans tyngsta hantlar

Vi har över 10,5 ton (!) i viktskivor, Örebros tyngsta hantlar upp till 92kg och stänger för alla. Är du stark nog för 92:orna?

Konditionsavdelningen

ÖKKs konditionsavdelning är alltid fräsch och ny. Under sommaren 2021 installerades en nya maskiner.

Vi formar Örebros idrottare

Gör som ÖSK Fotboll, Örebro Volleyboll och flera andra framgångsrika lag och träna på ÖKK. Vi har särskilda erbjudanden för länets idrottsföreningar.

Vid tävling

Delar av träningslokalen kan vid ett fåtal tillfällen under året vara avstängd pga/för tävlingar. Detta påverkar främst lyftarflaket och den grå stretchytan framför. Övriga gymmet och konditionsdelen kommer dock att kunnas användas som vanligt.

Maskinparken

Vi strävar alltid efter en så välservad och uppdaterad maskinpark som möjligt, och gör regelbundet inköp av de maskiner som just ni medlemmar efterfrågar. Tillsammans är vi ÖKK!

Viktigt!

Vi vet att våra medlemmar föredrar att träna på olika tider av dygnet, och vi litar på våra medlemmar. Därför kan du träna med giltigt medlemskort på andra tider än när receptionen är öppen. Släpper du in en person utan medlemskort på Örebro Kraftsportklubb när receptionen är obemannad kommer ditt kort att dras in med omedelbar verkan och ditt medlemskap är förbrukat.

Wi-fi och mobilnät
I lokalen finns både Wi-fi och utökat mobilnät installerat så du alltid kan streama det du vill och ringa eventuella telefonsamtal.

Örebro Kraftsportklubb stödjer länets förenings- och idrottsliv. Vi har ett samarbete med följande lag: